Hullunmyllyä

Lauantai 16.3.2024 - FotoPena


blogikuva_26.10.2014.jpgMaailma on yhtä hullunmyllyä (sekavaa / kaoottista). Putini ja Venäjän muut silmäätekevät puhuvat mitä sylkisuuhun tuo ja uhkailevat muita maita yhä kaoottisimmilla sananparsilla. Venäjän presidentin näytösvaalit ovat peiteltyä diktatuuria, jolloin kansalaiset eivät voi äänestää näkemyksiensä mukaan, kun presidentinvaalintulos on ennakolta selvä, ellei ole niin venäläinen propagandaruletti ei ole tehnyt tehtäväänsä. Muut presidenttiehdokkaat ovat tekosyillä eliminoitu vaalista pois tai järjestetty tuonpuoleiseen.

Nykyinen Venäjä on kriminaalien käsissä, jotka hallitsevat pelonilmapiirillä Venäjän kansalaisia. Venäjän putinismi ulottanut myös kouransa maan nuorisoon ja heitä koulitaan valheilla muuttamaan käsityksiään maailmasta länsivihamielisellä otteella. Nykyvenäjä on vaarallinen tulevaisuudessa maailmanpolitiikassa ja todennäköistä on, että läntisen maailman tulee varautua Venäjän vihamielisiin tekoihin rajanaapureita kohtaan.

Sekavatilanne tulee jatkumaan maailmalla sekä Euroopassa niin kauan kuin Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan jatkuu ja sen sota-aseet jylisevät maassa. Huolestuttava tilanne jatkuu myös lännen puolella, kun Amerikan Yhdysvallat valitsee presidenttinsä kahdesta vanhuksesta marraskuussa, joista toinen on arvaamaton eikä poikkea luonteen laadultaan Putinista.

Keskemmällä Eurooppaa käydään keväällä Euroopan Unioni EU:n parlamenttivaalit ja poliittiset kommentaattorit sekä tutkimusdata ennakoivat, että oikeisto ja-äärioikeisto tulee lisäämään parlamenttipaikkoja. Mistä seuraa todennäköisesti, se että parlamentissa on ennakoimatonta päätöksentekoa erilaisten eurooppalaisia koskevissa päätöksissä kuten myös Suomea koskettavat päätökset.

Olettamuksiin perustuvat ennustukset tulevat mitä todennäköisimme muuttumaan juuri tästä syystä, ettei mitään ennustettavuutta ei ole, kun poliittiset rakenteet ovat liikkeessä kuin mannerlaatat. Sekavatilanne siis on nyt yleisilmeenä maailmalla ja Suomessa eikä ennustajien kristallipallot voi ennustaa mitä ja koska tapahtuu sellaisia asioita, jotka järkyttävät vakavasti yhteiskuntarauhaa meillä ja maailmalla.

Kirjoituksen tekniset tiedot

Kirjoitus on oikoluettu Microsoftin Word - ohjelmalla sekä manuaalisesti kirjoittajan toimesta. Olen yrittänyt rutistaa sanottavani n. 200–395 sanaan niin, että Internet lukemisen lainalaisuudet täyttyvät. Kirjoituksessa on sanoja 232 otsikko mukaan luettuna.

 

Avainsanat: Politiikka