Cafe-arvio 

Cafe Commerce - Vaasa

Alatori 1 B, 65100 Vaasa
Omistaja: Oy Ecce-Re Ab puh.: 06-3125144

Avoinna: ma - pe klo 8-19 la 8-16.30.

cafecommerce1.jpg

 

 

 

 

 

Kuvasta kahvilan nettisivulle. Kahvila-arvion palaute

Bookmark and Share

Kahvila sijaitsee historiallisessa Commerce talon sisäpihalla, joka valmistui Vaasa Alatorille vuonna 1912. Sisäpiha-alue on katettu ja on nyt osa HS-Centerin kauppakeskusta. Kahvila on historiallisessa ympäristössä mutta nykyajassa. Se kuuluu vöyriläiseen leipomo-ja kahvilaketjuun Oy Ecce-Re Ab:n.  Sisäpiha on arkkitehtuurinen miljöö se luo oman tunnelmansa ranskalaisin parvekkein kahvilaan kun Commerce talon vanha julkisivu on osa sen miljöötä.

Kahvilasta saa erilaisia kahvilaatuja juodakseen, konditoriatuotteita, virvoitusjuomia ja kevyitä lounaita. Hintataso noudattelee Vaasan kahvilan hintoja. Tuotteiden hinnat liikkuvat kahden ja kymmenen euron välillä. Kahvilan tunnelmaa rikkoo hieman se, että sen ohitse menee kauppakeskuskäytävä sekä käynti Vaasan Toriparkkiin. Kahvilakalusteet noudattelevat yrityksen muiden kahviloiden tyyliä tummanruskeine kalusteineen. Kahvilassa onnistuu myös seesteisen kahvilatuokion viettäminen. Kahvilassa on n. 60 - 70 asiakaspaikkaa ja kahvilapöydät ovat tiiviisti lähekkäin. Se tuo hieman ahtauden tunnelmaa asiakastilaan. Erikoisuutena on kahvilan kuusipaikkainen ”piippuhylly”.

Asiakas löytää helposti asiakastiskialueen vaikka se sijaitsee lähellä Toriparkin sisäänkäyntiä. Kahvila on valoisa kun vaasalainen paikallissää tulvii kattoikkunoista sisään, se on lähes aina aurinkoinen mainoslauseen väittämän mukaan. Kahvilasta saa paistotuoreita tuotteita kahvin tai muu juoman lisukkeeksi. Tarjolla on siis makeita ja suolaisia leivonnaisia. Kahvi (1.85 € muki) oli tuoreen makuista ja maistettu voisilmäpulla (1.90 €) oli herkullisen kotoisen makuinen. Voin suositella kahvilaa pistäytymispaikaksi kun vierailee Vaasassa.

Kahvilan Plussat

*Paistotuoreet tuotteet *Kahvi tuoreen makuista sekä kahvimukin oli riittävän iso *Hintataso pienellä miinuksella kohtuullinen *Seesteinen kahvituokio mahdollinen kahvilassa *Kahvia ja tuotteita voi ostaa mukaansa *Historiallinen ympäristö mutta nykyajassa *ranskalaistyylisen ”piippuhyllyn” asiakaspaikat *Ystävällinen henkilökunta *Hinnastot hyvin esillä.

Kahvilan Miinukset

*Kauppakeskuksen ja Toriparkin käyntialueiden läheisyys *Lievää ahtautta asiakasalueella *WC-tilat Toriparkissa ja maksullisia *Itsepalvelu *Osan kalusteista jo kuluneita.

kuva1netticafecommerce.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva2cafecommerce.jpg

 

Cafe-arviosivusto sisältää tekijänsä näkemyksiä kahviloista ne ovat arvioita Seinäjoen tai muiden paikkakuntien kahviloitten tunnelmasta, hinnoista ja viihtyisyydestä. Uusi arvio ilmestyy tekijänsä satunnaisten kahvilavierailujen jälkeen.
– Pentti O. Pohjola – Nurmo 25.4.2011

 

 

kuva4cafecommerce.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva3cafecommerce.jpg