Cafe-arvio


Kahvisalonki, Tamperelogokuva.jpg

Tuomiokirkonkatu 34, Tampere
Puh. 03-2237833
ma - pe: 10:00 - 18:00 la: 10:00 - 15:00
Avattu 1999. Facebook-sivu
Kahvilakuvat tekstin lopussa

Tamperelainen Kahvisalonki on keskeisellä paikalla keskusta-alueella lyhyen kävelymatkan päässä mm. Rautatieasemasta. Kahvisalonki on sisustettu pääosin 50-luvun esinein ja kahvikalustein. Kahvikupiksi minulle osui pietarilainen posliinikuppi n:o 916. Kahvilassa kaikki tuotteet tehdään itse ja niitä voi ostaa myös mukaansa, lisäksi tarjolla on kevytlounaita. Kahvilan sisustuksessa oli monia yksityiskohtia niin astioissa kuin kalusteissa. Kahvilassa on myös pienimuotoista lahjatavaramyyntiä. Yleisilmeeltä se toi mieleen vanhanajan mummolan pitsipöytäliinoineen. Omistaja kertoi auliisti kahvilan esineistöstä kun ihmettelin kahvilan arvokkaita tarjoiluastioita. Esineistö luo Kahvisalongin tunnelman yhdessä palvelualttiin henkilökunnan kanssa.

Asiakaspaikkoja n. 100 kun ottaa huomioon kesäterassin. Kahvilassa viihtyy hyvin kun siellä ei ole taustamusiikkia ja keskustelu kahvilaseurueen kanssa sujuu normaalilla tavalla. Käynti hetkellä aamulla klo 11.00 kahvilassa oli muutamia asiakkaita (työpaikoilla yleinen lounastauko). Kahvila-asiakkaiden viihtymisestä tai viipyilystä ei voi tästä syystä tehdä arviointeja. Tampereella kannattaa suunnata tähän kahvilaan jos haluaa istua kahvikupin äärellä seesteisen tunnelman vallitessa. Tuotteet olivat hyvin esillä vitriinissä sekä hintataulut olivat paikallaan. Muutamia hinta esimerkkejä: 1.80 kahvi, piirakka salaatilla 5,50, smoothie 4.30.


Kahvilan Plussat
*Tuoreet tuotteet *Kahvi raikkaan makuista *Henkilökunta *Tarjoiluastiat *Miljöö *Sijainti keskeisellä paikalla *Kaikki tunnetut kahvilaadut tarjolla *Kevytlounaat *Tuotteiden ulkonäköön ja makuun panostettu.

Kahvilan Miinukset
*Seinät vaatisivat raikastavan maalauksen *Hinnastotaulut liian pienet.

Cafe-arviosivusto sisältää tekijänsä näkemyksiä kahviloista ne ovat arvioita Seinäjoen tai muiden paikkakuntien kahviloitten tunnelmasta, hinnoista ja viihtyisyydestä. Uusi arvio ilmestyy tekijänsä satunnaisten kahvilavierailujen jälkeen.
– Pentti O. Pohjola – 21.10.2013.

kollaasikuvakahvisalonki.jpg