vohvelilogo2.jpgCafe-arvio

Vohvelikahvila, Tampere

Ojakatu 2
Tampere
Puh. (03) 214 4225
http://www.vohvelikahvila.com/

Leipomo Nisu-Nikkarit Tampere

Avoinna: ark. 10 - 20, La: 10 - 19, Su: 11 – 19.

Palaute

Bookmark and Share

Kuvat tekstin lopussa

Tampereella on lukuisia kahviloita, joista Vohvelikahvila on viehkein sekä se on verraton uniikki rupattelupaikka kiireettömälle asiakkaalle. Kaupungissa on mahdollisuus erikoistua myös kahvila-alalla kun niiden mahdollinen asiakaspohja on riittävä. Kahvila sijaitsee Ojakadulla kuulemma Tampereen pienimmässä kivitalossa lähellä Tammerkoskea.

Talolla on ollut myös värikäsmenneisyys, sen nettisivujen mukaan rakennus alun perin on rakennettu autotalliksi. Kahvila on yksityisomistuksessa ja on palvellut asiakkaitaan yli kymmenen vuoden ajan. Asiakaspaikkoja on n. kuusitoista sekä kesäterassi tuo saman verran asiakaspaikkoja lisää kesäkaudella. Se on niin suosittu, että jotkut asiakkaat tekevät pöytävarauksia varmistaakseen vohvelinautinnon.

Kahvila on erikoistunut vohveleihin ja niitä saa n. 15 erilaisella täytteellä sekä makeina että suolaisina. Vohvelit ovat tuoreita kun ne paistetaan asiakaskohtaisesti. Kahvia on saatavilla kymmentä eri lajia, lisäksi vaihtoehtoina ovat teet ja kaakaot sekä muut juomat. Kahvila on sisustettu lukuisilla yksityiskohdilla: asiakkaiden taideteoksilla, pannumyssy ja kahvikuppikokoelmalla jne. Erityisen säväyksen kahvilalle antaa 50-luvun hengen mukainen sohvaryhmä sekä asiakastiskialue.

Kahvilan hintatasoa ei voi suoraan verrata yleisesti kahviloiden hintoihin kun se on erikoiskahvila. Erikoiskahvit olivat 3.00 – 3.70 euroa ja iso normaalikahvi maksoi 1.70. Vohvelien hinnat vaihtelivat eritäyte vaihtoehdoilla n. 4.00 – 6.50 euron välillä. Kahvilaan kannattaa etsiytyä asiakkaaksi kun tie vie Tampereelle sen ainutlaatuisuuden vuoksi.


Kahvilan Plussat

*Kahvilan ainutlaatuisuus *Tuoreet vohvelit eritäytteillä *Henkilökunta *Kahvi oli makuuni sekä vohvelit *Siistit tilat * Yksityiskohdat kahvilassa *Ainoastaan radiomusiikkia.

Kahvilan Miinukset

*Lievästi äänekkäät keittiölaitteet.

Cafe-arviosivusto sisältää tekijänsä näkemyksiä kahviloista ne ovat arvioita Seinäjoen tai muiden paikkakuntien kahviloitten tunnelmasta, hinnoista ja viihtyisyydestä. Uusi arvio ilmestyy tekijänsä satunnaisten kahvilavierailujen jälkeen.
– Pentti O. Pohjola – 30.8.2010.

kahvilakuva.jpg