Cafe-arviofredlogo.jpgKahvila-konditoria Fredrika, Pietarsaarikuningatarpikarinetti2.jpg

Fredrika Kävelykatu
Isokatu 13
Pietarsaari
puh: 06-723 3533 http://www.nylundsbageri.fi
Avoinna: ma-pe 8.00 - 21.00
la 9.00 - 21.00 su 12.00 - 18.00

Palaute

Kuvat Cafe-arvion lopussa

Pietarsaaressa on useita kahvila ja ateriayrityksiä ja ne ovat enimmäkseen keskittyneet ns. keskusta-alueelle. Kahvila Fredrikat kuuluvat Leipomo Nylundin yritykseen. Pietarsaaren kävelykadulla aivan kaupungin sydämessä sijaitsee Kahvila - Konditoria Fredrika. Sillä on hulppeat liiketilat kun se on kahdessa kerroksessa ja terassialue kävelykadulla on suuri.

Asiakaspaikkoja arviolta sillä on n. yli sata. Kahvila on sisustettu tyylikkäästi valkoisen ruskean sävyillä. Kahvilassa on valkoisia pöytäryhmiä sekä nojatuoliryhmiä. Terassialue oli toteutettu myös tyylillä sen kesäkalusteet olivat polyrottinkisia tuoleja ja sohvaryhmiä. Kahvilassa oli runsaasti asiakkaita kaiken ikäisiä ja heidän toimesta kahvilassa oli iloinen puheensorina.

Kahvilasta voi ostaa myös mukaansa tuotteita, joita on runsaasti suolaisia, makeita sekä salaattiannoksia lisäksi kahvilassa voi syödä lounasta. Kahvilan erikoisuutena ovat mm. viinit. Käyntihetken lounaat olivat hinnoiltaan 7.50 – 8.00 euron välissä. Kahvilan hintataso noudattelee kahviloiden yleishintatasoa.

Kahvilan tunnelma houkuttelee mukavaan rupatteluun tai vain oleiluun kahvilan tuotteiden äärellä. Kahvilan hinnasto ja lounasruoka esittely oli koottu yhdelle suurehkolle seinäkaistalle. Hinnastotaulu toteutus oli ehkä käytännöllinen kun tuotteita on kahvilassa kymmenittäin ja niiden sijoittaminen tuotteiden yhteyteen sadoin lappusin ei olisi tyylikkään näköinen. Todistetusti asiakkaat arvioivat tuotteita myös niiden ulkonäön mukaan.

Kahvilan sisäänkäynnistä alkava keskuskäytävä ohjaa ensikertaa vierailevan asiakkaan suoraan palvelutiskialueelle. Pietarsaaressa vierailun yhteyteen kannattaa tämä kahvila käynti ehdottomasti sisällyttää. Sivustolla olevat kuvat ovat kaikki yrityksen Internet-sivulta tämä johtuu siitä, että kahvilassa oli käynti hetkellä runsaasti asiakkaita. Heiltä kaikilta olisi erikseen pitänyt pyytää suostumus kuvaukseen.

Kahvilan Plussat

*Tuotemäärä *Kahvilan sisustus *Henkilökunta *Kahvilan selkeät sanattomat viestit asiakkaalle *Ei taustamusiikkia eikä sähköisiä muita viestitauluja *Asiakaspaikat: yksin, kaksin tai ystävä tai perhe pöytäalueet *Take away-palvelu *Siistit ja puhtaat tilat *Kahvilan erikoistuote.

Kahvilan Miinukset

*Kahvi laihaa makuuni *Kahvi/kakku 4.90 euroa - hintava *Itsepalvelu *Osa tuotteista kalliita *Trendikahvila (+ / -) *Lievää ahtauden tuntua - kalustus *Koe maistettu kahvikakku.

Cafe-arviosivusto sisältää tekijänsä näkemyksiä kahviloista ne ovat arvioita Seinäjoen tai muiden paikkakuntien kahviloitten tunnelmasta, hinnoista ja viihtyisyydestä. Uusi arvio ilmestyy tekijänsä satunnaisten kahvilavierailujen jälkeen. – Pentti O. Pohjola – Nurmo 21.8.2011

netticafekollaasi1-1.jpg

nettituotteet-1-1.jpg