Cafe-arvio

amocca-kuva.jpgAmocca Cafe / Deli / Deko Seinäjoki

Kahvila on lopettenut toimintansa vuoden 2012 lopussa.

Amocca Oy
Keskuskatu 12 Seinäjoki
Puhelin: 050 505 2321
Avoinna: ma - pe: 8:30 - 18:00 la: 9:00 - 16:00.

Kahvilakuvia tekstin lopussa. Cafe-arvio palaute  Amocca Facebookissa

Seinäjoen uusimpiin lukeutuva kahvila Amocca sijaitsee perinteikkäässä Seurahuone kiinteistössä, joka remontoitiin kohennettuun ilmeeseensä muutamia vuosia sitten. Talon historia liittyy kiinteästi Seinäjokeen, jolloin keskustassa vielä viljeltiin maata aivan talon nurkilla. Amocca - kahvilan tilat ovat talon ensimmäisessä kerroksessa.

Kahvilassa on mahdollisuus myös järjestää ns. kabinetti-tilassa kokouksia asiaan kuuluvine tarjoiluineen. Kahvilasta voi sanoa, että se on yhdistelmä kahvilaa ja ravintolaa. Siellä on tarjolla myös keitto-ja salaattilounaita.

Kahvilan miljöö on valoisa seinäpintojen värin ja ikkunoista tulvivan kevätauringon vuoksi. Kahvilassa on mukavia asiakaspaikkoja: sohva tai kahden hengen nojatuoli seurusteluryhmiä ja pöytiä suuremmalle seurueelle. Asiakaspaikkoja kahvilassa on n. 30-40. Kahvilan tarjoilutiski on tilaan astuttaessa vasemmalla käytännöllisesti keittiön vieressä. Samoin noutopöytä sijaitsee sen läheisyydessä.

Tuotteet ovat selkeästi esillä hintoineen lasivitriinissä. Kahvilapalvelu oli leppoisan ystävällistä ja työntekijöiltä sujuu ns. asiakas small talk, joka on tärkeä elementti asiakastyössä. Koe maistetut tuotteet olivat herkullisia ja kahvin maku oli kohdallaan. Hintataso noudattelee Seinäjoen kahviloiden tuotehintoja ja sijoittuu hinnoiltaan keskikastiin esim. kahvi - iso 2.20, quiche salaatin kera 5.90 ja kakkupala 4.20. Kahvila on oiva seurustelupaikka asiakkaille, tai yksin liikuttaessa, kahvin äärellä.

Kahvilan plussat
*Koe maistetut tuotteet herkullisia * Kakkutilaukset mahdollisia *Kahvila miljöö *Kakkupalassa olleet marjat maistuivat vastapoimituilta *Kahvi tuoretta ja maku oli kohdallaan *Kahvilan yleisilme siisti *Teen ja kahvin tuotemyynti* Tarjoiluastiat tyylikkäitä *Kahvilatyöntekijöiden asiakas small talk - taito.

Kahvilan nyanssi
*Vieraskirja *Kristallikattokruunut.

Kahvilan miinukset
- Asiakastarjotin pesumärkä  - Tuotevitriini: aurinko paljastaa armotta pyyhintäjäljet – siivousliinan puhtauteen kannattaa kiinnittää huomiota.

Cafe-arviosivusto sisältää tekijänsä näkemyksiä kahviloista ne ovat arvioita Seinäjoen tai muiden paikkakuntien kahviloitten tunnelmasta, hinnoista ja viihtyisyydestä. Uusi arvio ilmestyy tekijänsä satunnaisten kahvilavierailujen jälkeen.
– Pentti O. Pohjola – 4.3.2012.

kuva_1.jpgkuva_2.jpgkuva_4.jpgkuva_5.jpg

Kuvat 3.3.2012 Pentti O. Pohjola. Kamera: Nokia N8.