Poliittiset kusettajat

Sunnuntai 18.9.2022 - FotoPena


blogikuva_26.10.2014.jpgPoliittisessa ilmapiirissä kusettajat yrittävät nyt pestä mustan valkoiseksi kuten Orpo, joka on ollut hallituksessa mm. sisäministerinä 2015–2016 ja valtiovarainministerinä 2016–2019, jolloin mm. Iltalehti uutisoi 29.5.2016 otsikolla "Kiirettä, märkiä vaippoja, pesujen laiminlyöntiä - näin hoitajat kertovat vanhusten kaltoinkohtelusta"

Nyt tämä kyseinen poliittinen kusettaja rinta rottingilla yhdessä eduskuntaryhmänsä kanssa ,välikysymyksineen hallitukselle, on vaatimassa näitten palveluiden kuntoon saattamista he vain jättivät tekemät nämä työt hallituskaudellaan.

Se on päivän selvää, että korjausliikkeitä tarvitaan näihin ongelmiin mutta Orpon porukat kehtaavat, ja kyllähän ne kehtaavat! Tehdä politiikkaa näillä kysymyksillä kuten sanottua he ovat ummistaneet silmänsä hallitessaan näille kysymyksille. Kusettajilla on sellainen etu käytettävissään, turuilla ja toreilla, että kansalaisten poliittinen muisti on lyhyt.

Netissä toimiva Faktabaari tarkastelee mediassa liikkuvaa aineistoa sieltä saa selkeän kuvan millaisessa vääristelyssä totuudessa myös suomalaiset poliittiset piirit liikkuvat kannattaa käydä sivustolla jos kiinnostaa. Kuten olen muutamia kirjoituksia aiemmin maininnut, että poliittinen länkytäminen jatkuu oppositiopuolueiden pilttuissa kuta lähemmäs, tullaan vallanjaon päiviä keväällä-23.

Äänestäjillä on äärimmäinen vastuu ja velvollisuus selvittää itselleen mitä näitten politikkojen puheparret sisältävät. Vanhaa sanontaa lainatakseni ” kannattaa katsoa kuin katua”. Ajat ovat vain nyt sellaiset, että harkintakykyä tarvitaan, kenelle annamme mandaatin hoitaa asioittamme seuraavat neljävuotta.

Auvoisena elomme ei tule jatkumaan kun otamme huomioon millaiset haasteet ovat edessä ilmastokysymyksissä, työmahdollisuuksissa tai ihmisen koko elon kirjossa. En tiedä yritänkö maalta kauhukuvaa tulevaisuuden yhteiskunnasta (toivottavasti en) mutta yhteiskunnan palikat ovat vain sellaisessa asennossa, että pitäisi nyt suhtautua jäätävän viileästi edessä oleviin haasteisiin. Kaiken kaikkiaan ihmisten vastuulla on se miten me selviämme kaikenlaisista myllerryksestä, josta emme vielä ehkä tiedä tulevaksi voimme vain aavistella mitä on edessämme.

Kirjoituksen tekniset tiedot

Kirjoitus on oikoluettu Microsoftin Word - ohjelmalla sekä manuaalisesti kirjoittajan toimesta. Olen yrittänyt rutistaa sanottavani n. 200–395 sanaan niin, että Internet lukemisen lainalaisuudet täyttyvät. Kirjoituksessa on sanoja 255 otsikko mukaan luettuna.

Avainsanat: Politiikka