"Mikään ei ole kuin ennen"

Sunnuntai 31.7.2022 - FotoPena


blogikuva_26.4.2014.jpgMaailma ja Eurooppa on mullinmallin Venäjä hyökkää Ukrainassa ja sen ”armeija” tekee sotarikoksia pommittamalla siviilikohteita, kouluja, sairaaloita jne. Hollantilaiset maanviljelijät protestoivat typpipäästöjen vähentämissuunnitelmia vastaan mm. sytyttämällä tulipaloja Hollannin A50-valtatielle. Ranskan laitaoikeiston puheenjohtaja Marine Le Pen tukee protestointia ja USA:n Trump huuhtelee samaa meren takaa.

Luoja armahtakoon, että amerikkalaiset olisivat tulleet järkiinsä ja torppaisivat Trumpin presidenttitien jos ”hän” on pyrkimässä jälleen maailman vaikutusvaltaisimman maan johtoon. Samalla salaliittoteoriat leviävät USA:n ja Kanadan tällaisiin erikoistuneissa ”valemedioissa” niin, että nyt olisi mukamas käynnissä kansalaisten ja globaalin maailmaneliitin välinen kamppailu maailman herruudesta.

Taustalla on myös vääjäämätön ilmastonmuutos, ellei sen pysäyttämiseksi mitään tehdä. Turmp ja Le Pen sekä muut vastaan haraajat eivät ole näkemässä sitä millaiset olosuhteet elämälle on maapalolla tulevaisuudessa. Surettaa vain se, että millaisen maailmanperinnön me jätämme tuleville sukupolville ja syntymättömille lapsille.

Tieteentekijät ovat selväsanaisesti osoittaneet maapallon kohtalon, ellei ilmaston lämpenemisellä laiteta jarruja tai muulle ympäristön tuhoamiselle. Tuomiopäivän kello; symboloinen kello, sijaitsee Chicagon yliopistossa) ja on Bulletin of the Atomic Scientistin johtokunnan ylläpitämä (v. 1947). Kellolla osoitetaan kuinka lähellä ihmiskunnan tuhoutuminen ydinsodan tai muun meidän aiheuttaman maailmanlaajuisen tuhon äärellä olemme. Tieteilijät ovat siirtäneet kelloa viimeksi tammikuussa 2020 sataan sekuntiin ”23.58.202 vaille keskiyön.

Tavallinen kansalainen näkee jo omalla kokemusperäisellä tiedolla, että kaikki ei ole ympäristössämme kohdallaan. Suomen neljän vuoden ajan tyypilliset piirteet ovat muuttuneet talvet antavat odottaa itseään, keväät aikaistuvat ja kesät ovat sään suhteen sattuman varaisesti epävakaita. Tavallinen kansalainen voi tehdä osuutensa ympäristön hyväksi mutta ennen kaikkea kansakuntien johtajilta vaadittaisiin kaukonäköisyyttä näissä kansakuntien kohtalon kysymyksissä. Kenenkään ei tulisi sanoa, että emme tienneet mihin tämä kaikki johtaa. Tieto on olemassa, jos sitä käytetään ilman omaedun tavoittelua ihmiskunnan hyväksi.

Kirjoituksen tekniset tiedot

Kirjoitus on oikoluettu Microsoftin Word - ohjelmalla sekä manuaalisesti kirjoittajan toimesta. Olen yrittänyt rutistaa sanottavani n. 200–395 sanaan niin, että Internet lukemisen lainalaisuudet täyttyvät. Kirjoituksessa on sanoja 268 otsikko mukaan luettuna.

Avainsanat: Politiikka