Yli viisikymmentä päivää

Sunnuntai 17.4.2022 - FotoPena


Ukraina_sydan_1.jpgYli viisikymmentä päivää raakuus ja barbaarisuus on riehunut Ukrainassa, kun Venäjän asevoimat tulittaa tai pommittaa maan siviiliväestöä tai moukaroi siviilikohteita; kouluja, asuinrakennuksia jne. Siitä kunniaa ukrainalaisille, että he ovat kestäneet tämän Venäjän barbarian tähän saakka mutta koettelemukset jatkuvat eikä aseiden pauhun taukoaminen ole vielä näköpiirissä.

Venäjän valehtelijat Putinin johdolla tarkoituksellisesti johtavat kansalaisiaan harhaan sen suhteen, että mitä Ukrainan sotarintamalla oikeasti tapahtuu. Toisekseen Venäjän tiedotusvälineet ovat valjastetut Kremlin sotapropagandan levittäjiksi niin, että tavalliset venäläiset eivät saa vaihtoehtoista tietoa maan sekä muista maailman tapahtumista. Kaiken lisäksi Putinin kabinetti on lakkauttanut vapaan median maassa mukamas ”ulkomaisina agentteina” tai teettämällä sellaisia lakeja valtionduumassa (parlamentti - Putinin talutusnuorassa) käskyläisillään, joilla vapaa lehdistö on voitu lakkauttaa maassa.

Me täällä Suomessa saamme vain välähdyksiä uutisissa sotatapahtumien oikeellisuudesta. Kansalaisena täytyy osoittaa kunnioitusta Ylelle siitä, että se on lähettänyt sotatoimialueelle toimittajia, jotka luovat kuvaa Ukrainaan hyökänneen ”terroristivaltio” Venäjän todellisista sotarikoksista ja julmuuksista maassa.

Silloin kuin aseet lasketaan alueella niin sotarikoksien tuomiokäytäntö tulee käynnistää heti Haagin Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa. Koskaan ei todennäköisesti nykyistä Venäjän ”valtiojohtoa” saada Kansainvälisen rikostuomioistuin eteen Haagiin, Alankomaihin (Hollanti) tai sitten venäläisten itse tulee syrjäyttää nykyinen "valtiojohto" ja toimittaa nykyiset herrat ja narrit sotarikoksista tuomioille mutta se on selvää, että ukrainalaisten tulee saada oikeutta Venäjän hyökkäyssodan seurauksista.

Toisekseen emme tiedä vielä millä tavoin Venäjän sotiminen Euroopassa laajentuu vai laajentuuko se muille alueille. Uhoa riittää Putinin kabinetilla myös meitä kohtaan, kun me suunnittelemme Natoon (North Atlantic Treaty Organization) liittymistä. Turvallisuusketjureaktion, jonka itänaapuri on itse aiheuttanut ja suorastaan työntänyt meitä tekemään sellaisia turvallisuusratkaisuja niin, että kolkuttelemme nyt Naton ovea.

Jokainen itsenäinen valtio kuten Suomi tekee omista lähtökohdistaan turvallisuusratkaisunsa eikä siinä ole Venäjällä nokan koputtamista. Siitä heidän on turha rähistä Suomelle kuten sanottua itse he ovat aiheuttaneet tämän reaktion Ukrainaan kohdistuvalla hyökkäyssodalla rikkomalla räikeasti kansainvälistä oikeutta.

Kirjoituksen tekniset tiedot

Kirjoitus on oikoluettu Microsoftin Word - ohjelmalla sekä manuaalisesti kirjoittajan toimesta. Olen yrittänyt rutistaa sanottavani n. 200–395 sanaan niin, että Internet lukemisen lainalaisuudet täyttyvät. Kirjoituksessa on sanoja 288 otsikko mukaan luettuna.

Avainsanat: Politiikka